Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.

Het concept van het steakhouse is geen traditionele. Het traditionele steakhouse richt zich voornamelijk op het vlees. Bij Jack’s Steakhouse richten wij ons op een breder segment en hebben wij voor zowel de vlees als de visliefhebber een uitgebreide kaart. Tevens kunt u bij ons de gerechten zelf samenstellen.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met de beste slagers, vishandels en patissiers  uit de regio. Door de verse producten en de specifieke grill bereiding van de gerechten krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak.

Of u nu wilt genieten van een heerlijke steak, de beste vis of de lekkerste patisserie,

COME IN AND MEAT US!!

 

 

Oorsprong Jack’s Steakhouse

 

De naam Jack’s Steakhouse is een ode aan de eerste golfer in de bloedlijn van de familie Kuijsters, Jack Kuijsters. “Jack” de wijlen vader van Henk Kuijsters. Henk is de PGA Head professional,  medeoprichter en algemeen directeur van Crayestein Golfbaan. De golfbaan bestaat komend jaar 25 jaar en dat moet gevierd worden. Henk is samen met zijn zoon Jordy op het idee gekomen om een restaurant naast de golfbaan te beginnen. Dit om de service naar de leden van de club te verhogen en het restaurant open te stellen voor gasten buiten de golfbaan.